Ситуація на Донбасі: 9 порушень за минулу добу

25.07.2021 09:02   -

Прес-служба ООС повідомляє про 9 зафіксованих випадків порушення режиму припинення вогню з боку проросійських терористів за минулу добу. Серед інших видів озброєння, для обстрілів бойовики використовували заборонені угодами міномети калібру 120 мм та 82 мм.

Біля населених пунктів НОВООЛЕКСАНДРІВКА та ЗОЛОТЕ-4 ворог застосовував протитанкові ракетні комплекси. Поблизу ВОДЯНОГО, що біля Донецька, противник вів вогонь з мінометів 120-го калібру. Неподалік ПІВДЕННОГО та ШИРОКИНОГО російсько-окупаційні війська обстрілювали наші позиції зі станкових протитанкових, автоматичних станкових гранатометів і великокаліберних кулеметів. Біля АВДІЇВКИ ворог відкривав вогонь з мінометів 82-го калібру. У напрямку НОВОТОШКІВСЬКОГО та НЬЮ-ЙОРКУ збройні формування Російської Федерації застосовували станкові протитанкові гранатомети. Крім того, на ЛУГАНЩИНІ був зафіксований проліт ворожого безпілотного літального апарату типу «Орлан-10» з перетином лінії розмежування“, – сказано в повідомленні.

Станом на 7 годину ранку, 25 липня, зафіксоване 1 порушення режиму припинення вогню – неподалік Новозванівки російські найманці вели вогонь з озброєння БМП-1, автоматичних станкових гранатометів і великокаліберних кулеметів.

Бойових втрат за минулу та поточну добу внаслідок ворожого вогню серед українських захисників немає.