Під Кам’янським перекинувся пасажирський автобус: є постраждалі, водій утік.

24.07.2020 13:49   -
Автор:

Про постраждалих в наслідок автомобільної аварії, в якій перекинувся мікроавтобус  «Газель Рута» з 20 пасажирами, що рухався за маршрутом «Кам’янське – Станція «Чайка». Про аварію, що сталася 23 липня, повідомляє Суспільне.

13 з 15-и шпиталізованих пасажирів мікроавтобуса, який 23 липня перекинувся біля села Шульгівка в Петриківському районі, станом на 24 липня перебувають у Кам’янській лікарні швидкої допомоги: 12 пацієнтів у стабільному стані, одна пацієнтка – у вкрай тяжкому у неї набряк легень, її під’єднали до апарату штучного дихання. Ще п’ятеро пацієнтів – у реанімації, семеро – у відділенні політравми.

Попередньо відомо, що водій автобуса не впорався із керуванням, в результаті чого автобус виїхав на узбіччя та перекинувся.

За даними з обласної поліції, відкрито кримінальне провадження, слідчі проводять експертизи на місці події, аби встановити точну причину аварії.

Водій з місця події втік та переховується. Його розшукують правоохоронці. Особа водія встановлена, йому загрожує до 2 років ув’язнення.

Автор – Боніфацій