Онуки Трампа змушені були змінити школу через скандал щодо порушень карантинних правил навчального закладу

13.11.2020 13:52   -

Джаред Кушнер та Іванка Трамп перевели своїх дітей до нової школи – до Єврейської академії Мелвіна Дж. Бермана, після того, як батьки поскаржилися на те, що пара не дотримується протоколів коронавірусу, – повідомляє Єврейське телеграфне агентство.

Джаред Кушнер та Іванка Трамп забрали своїх дітей з єврейської денної школи Мілтона Готтесмана у Вашингтоні, округ Колумбія, за два тижні до дня виборів та за три тижні після спалаху випадків COVID-19 у Білому домі та навколо нього.

Новий навчальний заклад Академія Бермана також просить батьків дотримуватися вимог COVID, включаючи обмеження несуттєвих подорожей, носіння масок та уникання гарячих точок.

мілітон
Єврейська денна школа Мілтона Готтесмана у Вашингтоні, округ Колумбія. 

Це довелося зробити після численних скарг батьків інших учнів, обурених тим, що старша дочка чинного президента США і його зять (обидва вони також є радниками Дональда Трампа) не дотримуються прийняті в школі правила, згідно з якими батьків попросили в умовах пандемії коронавируса уникати великих скупчень людей, дотримуватися соціальної дистанції і носити захисні маски.

Прийняті протоколи поведінки базуються на керівних принципах Центрів контролю за захворюваннями та просять сім’ї уникати зборів поза містечком, де не практикується соціальне дистанціювання або не використовуються маски.

“Студенти та сім’ї повинні дотримуватися будь-яких рекомендацій щодо соціального дистанціювання та вимог до масок, перебуваючи в університеті, щоб мінімізувати ризик зараження COVID-19, а також зменшити ризик зараження працівників та / або студентів MILTON вірусом COVID-19,” – йдеться в одному уривку

«Щоб допомогти зменшити ризик зараження COVID-19 у школі, Школа просить усі сім’ї обмежити відвідування великих державних або приватних зборів, заходів та інших заходів тим, де не можна підтримувати соціальне дистанціювання та дотримуватися вказівок щодо масок. . Сім’ї та студенти повинні уникати проведення чи відвідування великих зборів, де неможливі належні заходи соціальної дистанції “.

Один з батьків сказав, що критичною точкою стала церемонія 26 вересня в Білому домі, із висування Емі Коні Барретт до Верховного суду США на посаду наступниці покійної Рут Бадер Гінзбург. Повідомлялося, що Кушнер та Іванка Трамп не були на цьому заході, але принаймні 11 гостей згодом виявили позитивний результат на коронавірус, включаючи президента та інших, з якими пара стикалася в наступні дні.

Інший з випадків стався 29 вересня, коли Іванка Трамп поїхала до Клівленда на дебати між своїм батьком та Джо Байденом. Сім’я Трампа знехтувала розпорядженням клініки Клівленда носити маски протягом усіх дебатів. Фотографії показали, як Іванка Трамп спостерігала за дебатами без маски.

Діти подружжя відвідували єврейську денну школу столиці Мілтона Готтесмана, оскільки переїхали до Вашингтона у 2017 році після того, як Дональд Трамп, батько Іванки, став президентом.

Іванка та її чоловік постійно з’являлися на передвиборних мітингах на підтримку Трампа і на заходах в Білому домі – при цьому часто обходилися без масок. На початку жовтня стало відомо, що Дональд Трамп, його дружина Меланія і їх син Беррон, а також ще цілий ряд співробітників Білого дому інфіковані коронавірусів. Після цього батьки учнів поставили питання руба. Компромісу досягти не вдалося. У підсумку дітям довелося покинути школу Milton Gottesman Jewish Day School, яку вони почали відвідувати в 2017 році. Навчання в ній коштує понад 28 тисяч доларів на рік

Іванка в 2009 році вийшла заміж за бізнесмена Джареда Кушнера – сина мультимільярдера і одного з лідерів єврейської громади Нью-Йорка Чарльза Кушнера. У подружжя є троє дітей – дев’ятирічна Арабелла, семирічний Джозеф і чотирирічний Теодор.

Аві Берковіц, близький помічник Джареда Кушнера, який також є головним представником адміністрації з питань миру на Близькому Сході, заявив, що думка про те, що правила COVID-19 призвели до того, що діти покинули школу, була неточною.

“Кушнери захищають конфіденційність своїх дітей і не будуть займатися бездіяльними плітками”, – сказав він.

Джаред Кушнер та Іванка Трамп помітили разом зі своїми дітьми Арабеллу та Джозефа на об’єднаній базі Ендрюс у штаті Меріленд, 22 вересня 2020 р