Зовсім озвіріли: люди з оточення авторитету “Наріка” серед білого дня розстрілюють тварин у центрі Дніпра

16.09.2022 15:24   -

Одіозні персонажі, пов’язані з оточенням кримінального авторитету “Наріка” (Олександр Петровський) відзначились у черговому дикому виході. За повідомленнями обурених дніпрян, серед білого дня молодики стали стріляти зі зброї прямо у центрі міста – у дворі багатоквартирного будинку на вул.В.Мономаха, 8. Негідники вбивали собак та кішок, проте їхньою жертвою запросто могли стати мирні люди, у тому числі й діти.

Внаслідок цієї звірячої розправи постраждали домашні вихованці, про яких дбали городяни.

“Домашні улюбленці, абсолютно не агресивні, лякливі… Жодна особа від них ще не постраждала. А ці два покидька дозволили собі вчиняти над ними самосуд. Допоможіть розпізнати одно із невідомого! Відеодокази будуть згодом передані у відповідну установу”, – повідомляє дніпрянка Юлія Матюшенко у Фейсбуці.

Очевидці змогли встановити особу одного із вбивць тварин. Це – хтось Олексій Т., який проживає у Дніпрі на пр. Поля. Його спільника зі звірячого розстрілу активно розшукують обурені дніпряни.

Найцікавіше, що за даними обізнаних джерел, як мінімум один дикий “звіробій”, який налякав мешканців цілого будинку, пов’язаний з іншими скандальними персонажами з Дніпра – Вадимом Мірошником та Дмитром Смолянським. Водночас ці одіозні особи давно і щільно працюють на кримінального авторитета “Наріка”. Виступають в амплуа псевдоактивістів, або просто міських божевільних на зарплаті у бандитів. Для цього планували використати ГО Рух “Вільна доля”, яке очолює Дмитро Смолянський. Також під прикриттям громадської організації неодноразово здійснювався тиск на інші ГО. Так, активістам ГО “Громадський контроль Дніпра” Смолянський та Мірошник відкрито погрожували фізичною розправою.

Зокрема, ще до початку війни ці громадяни на замовлення “авторитету” влаштували потужний міжнародний скандал, коли перегородили рух транспорту (!) біля консульства Німеччини в Дніпрі. А все тому, у їх господаря Петровського виникли деякі складнощі з прихованим у ФРН майном.

До речі, з початком війни молодий та з квітучим здоров’ям “Нарік” швидко (і явно незаконно) втік з України, кинувши своїх хліборобів без діла та зарплати. У результаті міцні бугайчики з кодли авторитету розважаються, влаштовуючи стрілянину серед білого дня у мирному Дніпрі. А цілком могли б застосувати свою сміливість і снайперські якості на фронті, чи не так?

Зі свого боку поліція вже внесла повідомлення про стрілянину та вбивство тварин до “Журналу Єдиного обліку відділення поліції” та проводить перевірку. Вважаємо, що правоохоронці за допомогою свідомих дніпрян оперативно знайдуть зловмисників зі свити Наріка, які озвіріли від сидіння в тилу і вбивають менших братів серед білого дня в мирному місті.