«Беру участь у всіх важливих питаннях»: Корбан розповів про свою дистанційну роботу у Штабі ради оборони Дніпра

16.09.2022 18:27   -
Геннадій Корбан прокоментував повернення в Україну

Керівник Штабу ради оборони Дніпра Геннадій Корбан розповів про ситуацію у Дніпрі та регіоні, а також про підготовку міста до можливих ворожих атак восени та взимку. Водночас в ефірі телемарафону на каналі «ДНІПРОTV» він зокрема наголосив, що нині прагне повернутися до рідного міста і далі працювати задля його захисту, але для цього потрібно, аби керівництво держави справедливо розв’язало ситуацію з його громадянством.

Геннадій Корбан зауважив, що попри всі складнощі у дистанційному веденні справ, він продовжує працювати. Водночас він зазначив, що деякі з профільних керівників, з котрими він раніше обговорював певні робочі питання, нині уникають спілкування, ймовірно, через політично вмотивовані побоювання. «Із усіма керівниками міста та області, з багатьма військовими ми постійно на зв’язку. Усі питання щодо забезпечення військових, тероборони — я беру в них безпосередню участь», — розповів Геннадій Корбан, додавши також, що чималу кількість роботи в Штабі ради оборони Дніпра нині виконує міський голова Борис Філатов.

Керівник штабу зауважив, що на Дніпропетровщині нині завершують зведення вже 5-ї лінії оборони. Із наближенням сезону дощів і холодів їх дооснащують. Також триває робота над забезпеченням бійців усім необхідним.