У Дніпрі чистять навіть зупинки

14.04.2021 21:24   -

У Дніпрі очистили зупинковий комплекс на просп. Яворницького, 121. Для цього знадобилося всього 20 хвилин – щоб підмести територію, видалити бруд мийним пістолетом і навести лад вручну за допомогою ганчірок. Але найчастіше робота забирає більше часу, бо звичайне миття перетворюється на очищення від вандальних написів і здирання реклами.

«Треба встигнути до 7-ї ранку вимити весь комплекс, щоб не заважати людям. Всього обслуговуємо 99 зупинок по місту, заявки на миття надходять з комунального підприємства «Дніпротранскомплекс»», – розповів заступник директора підрядної організації Костянтин Чуянов.

Капітально зупинки миють раз на три місяці, а косметично – раз на декілька тижнів.

«Зупинковий комплекс, який ми очистили, не мав ніяких написів і реклами, тому ми встигли завершити роботу за 20 хвилин. А найчастіше хімією доводиться вимивати графіті, й наша робота подовжується у декілька разів: можемо і по декілька годин відтирати малюнки. Тому я прошу дніпрян не паплюжити зупинки, бо ми працюємо для вас і вашого комфорту, аби щодня вам було зручно чекати транспорт», – поділився мийник Віталій Лозовий.