Обласні чиновники на Дніпропетровщині готують підміну виборчих бюлетенів?

23.10.2020 14:07   -
Автор:

У Дніпропетровській області може вибухнути черговий передвиборний скандал, спровокований підозрілими діями глави облради Олійника і губернатора Бондаренко.

Спостерігачі зафіксували, що біля Дніпро ОДА вже багато днів знаходиться цілий автопарк “швидких”. Раніше обласні чиновники заявляли, що нібито “купили” ці машини, проте виявилося, що швидкі прислали зі столиці.

Деякі джерела вважають, що допомогою “швидких” зе-чиновники і кандидати в депутати (а Олійник йде №1 від партії Зеленського в облраду) можуть готуватися до «спецоперації» в день виборів. Як варіант – можливе розвезення “правильних” бюлетенів по дільницях для підміни. Цинічна махінація може проводитися на медичному транспорті, який не запідозрять в причетності до фальсифікацій, припускає джерело.

Все це – в розпал пандемії, коли лікарі і “швидкі” працюють на знос, а новенькі машини простоюють біля ОДА в очікуванні години “Х”.

Експерти відзначають: на крайні заходи Олійник (людина Коломойського) і призначений Зеленським губернатор Бондаренко можуть піти через очікуваність краху «слуг народу» на виборах. Рейтинг президентської політсили в Дніпропетровській області вкрай низький. Осоромлені усюди “слуги” ризикують не пройти в цілий ряд місцевих рад. У підсумку керівництво області в особі Олійника вже включає адмінресурс для отримання “потрібного” результату, – повідомляють джерела. У той же час, махінації на виборах – кримінальний злочин, за яке загрожує в т.ч. тюремний термін.