Новим представником Німеччини на Дніпропетровщині стане Вольфганг Мессингер

13.07.2015 15:46   -
Автор:

Детлеф Вольтер закінчив роботу на посаді Генерального консула Німеччини в Донецьку. Відтепер його посаду займе Вольфганг Мессингер.
Про це повідомив Детлеф Вольтер, під час прощальної зустрічі з головою Дніпропетровської ОДА Валентином Резніченко, пише видання “ДНЕПР. ГЛАВНОЕ”.
«Німеччина є надійним партнером України і нашого регіону. Вона однією з перших підтримала Дніпропетровщину як прифронтовий регіон. Разом ми допомагали переселенцям, надавали їм дах над головою, їжу, одяг. У такій тісній співпраці звичайно ж є заслуга і Детлефа Вольтера. Відносини Дніпропетровщини з Німеччиною не обмежуються лише гуманітарною допомогою. Наш регіон запропонував партнерам проекти для інвестування та ведення бізнесу. Переконаний, тісна співпраця наших країн обов’язково буде продовжена», – зазначив Валентин Резніченко.
Детлеф Вольтер працював Генеральним консулом Німеччини в Донецьку із серпня 2013 року. З початку конфлікту на сході Консульство переїхало до Дніпропетровська. Це поклало початок більш тісної співпраці Німеччини та нашої області.
«Відносини між Німеччиною та Дніпропетровською областю розвивалися дуже швидко. Німеччина традиційно підтримує економічний розвиток Східної України, зокрема Дніпропетровської області. Ми бачимо в регіоні великий потенціал», – зазначив Детлеф Вольтер.
Він додав, що Німеччина й надалі продовжить роботу з Дніпропетровщиною. Зокрема, у сферах енергозбереження, сучасних технологій з біоенергетики та агробізнесу.