Наступного тижня депутати знов спробують продовжити першу сесію міськради

18.12.2015 16:15   -
Автор:

21 грудня о 10.00 у приміщенні Дніпропетровської міської ради відбудеться друге пленарне засідання першої сесії міської ради VIІ скликання.
Про це повідомили у департаменті забезпечення діяльності міської ради-апараті Дніпропетровської міської ради, пише видання “ДНЕПР. ГЛАВНОЕ”.
Нагадаємо, 4 грудня для відкриття другого пленарного засідання першої сесії Дніпропетровської міськради не вистачило кворуму. В залі зареєструвалося 30 депутатів із 64. У повному складі не прийшли депутати двох фракцій: «Опозиційний блок» і «Громадська сила». Не змогли зареєструватися двоє присутніх депутатів від партії «Укроп», також був відсутній один депутат фракції «Самопоміч».
Після цього “Громадська сила” зробила заяву про свою готовність повернутись до роботи. Про свою зміну позиції “Оппоблок” офіційно поки не заявляв. Раніше голова фракції Наталія Начар’ян оголосила, що їхня політсила не визнає Філатова мером, поки він не складе повноваження народного депутата. Зазначимо, що поки Верховна Рада не проголосувала за таке рішення.
Читайте також: Филатову напомнили, что сроки переименования Днепропетровска истекают