Найсвіжіше інтерв’ю Яроша у лікарні Дніпропетровська (ВІДЕО)

24.02.2015 10:44   -
Автор:

Найсвіжіше інтерв’ю з Провідником «Правого сектору» було записано біля лікарняного ліжка Дніпропетровської обласної лікарні ім. Мечнікова. Дмитро Ярош досить детально викладає своє бачення cтрагічних подій у Дебальцево та пояснює імовірні причини відступу частин Збройних Сил України з утримуваних позицій. Аналіз ситуації виходить за межі дебальцевських подій і сягає цілком аргументованої та дещо гострої критики президента з боку Провідника «Правого сектору».
Про це повідомляє видання «ДНЕПР. ГЛАВНОЕ» з посиланням на прес-службу ПС.

Також Ярош розказує про своє бачення Мінських угод та диструктивність окремих кроків з боку командування українських військ. Провідник пояснює підгрунття нещодавно озвученої ним ідеї про необхідність формування альтернативного Штабу для командування добровольчими підрозділами та формуваннями на Сході України.
Читайте також: «Правий сектор» Кривого Рогу завадив комуністам попіаритись

Лідер “Правого секору” говорить про зрадників в офіцерському корпусі ЗСУ та про необхідність їхнього притягнення до відповідальності. Поза тим розкривається тема бюрократичності армійських структур та принципово нова система організації військових фомувань, яка втілена в феномені Української Добровольчої Армії (ДУК «Правий сектор»).
Читайте також: Ярош віддав накази “Правому сектору” у зв’язку з важкою ситуацією на фронті

Провідник говорить про своє бачення процесу децентралізації влади в рамках впроваджуваної політичної реформи та розкриває таємниці підготовчої роботи над законопроектом про соціальний захист учасників бойових дій, котрі воювали в складі добровольчих формувань.
Читайте також: На передовій бійцями «Правого сектору» опікуються капелани