«Правий сектор» Кривого Рогу завадив комуністам попіаритись

23.02.2015 14:58   -
Автор:

22 лютого в Кривому Розі проходив захід на честь визволення міста від німецько-фашистських загарбників. За повідомленням представників “Правого Сектора”, «реквієм за загиблими перетворився в урочисте дійство для піару кримінального клану Вілкулів і його друзів, колишніх регіоналів – Костянтина Павлова та Євгена Удота. Було помічено близкьо 10 автобусів з ГОК’ів, на яких і приїхали «бажаючі відсвяткувати визволення Кривого Рогу».
Про це повідомляє видання «ДНЕПР. ГЛАВНОЕ».
«Не обійшлося і без червоних активістів. Не дивлячись на прохання обійтись без комуністичних символів і спокійно вшанувати загиблих, що стали розмінною монетою в війні імперій – було розгорнуто декілька десятків червоних прапорів, роздавалися газети та листівки. До того ж, для прикриття своєї ганебної діяльності, використовувались не партійні прапори, а копій бойових прапорів 79 дивізії.
Ми неодноразово повторювали, що не ворогуємо з ветеранами та не виступаємо проти заходів на честь загиблих, але навіть на прохання міліції про припинення агітації, комуністи не зреагували, тому нашою мобільною групою було реквізовано декілька прапорів та партія газет “комунист Кривбасса”, що пропагує сепаратизм та паплюжить честь і гідність українських вояків.
Ми не допустимо комуно-реваншизму в нашому українському місті», – пишуть представники «Правого сектору» у Кривому Розі на своїй сторінці у фейсбук.
Читайте також: Ярош віддав накази “Правому сектору” у зв’язку з важкою ситуацією на фронті