На таке можна дивитися безкінечно. Маліновський – наша надія на “Євро-2020”

16.07.2020 11:47   -
Автор:

Український футболіст Руслан Маліновський, що грає за італійський футбольний клуб “Аталанта”, вразив своєю грою в останньому матчі проти футбольного клубу “Брешія”. Про Руслана пишуть провідні спортивні видання, йому пророчать успішну кар’єру у топ-клубах, а українці покладають на нього надії, як на лідера нашої національної збірної, який зможе забезпечити перемоги у фінальній частині футбольного “Євро-2020” чи точніше 2021, позаяк через карантин було перенесено на один рік.

Його паси вражають, а голи заслуговують на захват, їх можна переглядати неодноразово.

Ось що пише про нього, спеціалізований український веб-сайт, присвячений новинам футболу:
«Український півзахисник казково відіграв проти Брешії – забив черговий феноменальний м’яч, два рази результативно асистував партнерам, виконав тонкий гольовий пас. Маліновський показав себе як людина-оркестр. Італійська преса оспівує його красивіше, ніж автора хет-трику“.

La Gazzetta dello Sport поставила одному з лідерів збірної України максимально високий бал – 8.

Маліновський забив феноменальний гол і виконав два асисти – абсолютно руйнівний гравець для оборони суперника, тим паче, коли йому дозволяють випускати ракети вбивчою лівою».

Нагадаємо, що 16 липня 2019 року було офіційно оголошено про перехід Маліновського до італійської «Аталанти». Сума трансферу склала 15 мільйонів євро. Італійський клуб та гравець підписали контракт на три роки, згідно з яким український новачок «Аталанти» буде заробляти в італійському клубі щонайменше €1 мільйон за сезон. 

Руслан Маліновський став чемпіоном Бельгії ᐉ UA-Футбол

Автор – Боніфацій