На Рівненському військовому полігоні тривають змагання на кращий танковий взвод Сухопутних військ Збройних Сил України

27.08.2020 10:04   -

На Рівненському військовому полігоні  тривають змагання на кращий танковий взвод Сухопутних військ Збройних Сил України, – повідомляє Армія Інформ.

На навчальних ділянках танкісти підвищують свій професійний рівень та удосконалюють практичні навички володіння озброєнням і військовою технікою, організацією бою та його всебічним забезпеченням.

Про конкурс і номінації на штатній військовій техніці в складі чотирьох екіпажів контрактників танкового взводу розповідає Армія Інформ.

Спочатку команди продемонстрували злагодженість дій на тактичному полі під час вправи «Стрільба з озброєння танків на великі відстані», де вели вогонь по вірогідному рубежу розгортання умовного противника.Далі під час «Комплексного тактичного завдання» екіпажі вестимуть оборону танковим взводом, відбиватимуть наступ противника та контратакуватимуть його. А у третій номінації – «Злагодженість дій підрозділу з використанням системи LASERTAG – учасники конкурсу діятимуть один проти одного із завданням набрати максимальну кількість балів.