Збірна України розпочала підготовку до матчів зі швейцарцями та іспанцями

27.08.2020 10:01   -

Збірна України розпочала підготовку до матчів Ліги націй, але не всі футболісти прибули до табору через різні причини. Шевченко змушений був визначатися з кандидатами серед тих, хто на сьогодні у найкращій формі і кому не завадив карантин.

Ліга націй - збірна України вилетіла до Харкова - фото — Новини Харкова —  УНІАН

У перших тренуваннях візьмуть участь гравці Динамо та Шахтаря, а також Олександр Зінченко, який був у відпустці. Українські легіонери Едуард Соболь, Роман Яремчук, Ігор Пластун, Ігор Харатін та інші приєднаються до команди після клубних поєдинків. Руслан Маліновський з дружиною і дитиною насолоджується залишками відпустки. Андрій Лунін наразі перебуває в Іспанії, хоча його “Реал” ще навіть не розпочав підготовку до нового сезону, – повідомляє Футбол 24.

За інформацією видання так виглядає склад гравців запрошених на збір:

Воротарі: Андрій Пятов (Шахтар), Георгій Бущан (Динамо).
Захисники: Сергій Кривцов, Микола Матвієнко, Сергій Болбат, Валерій Бондар (усі – Шахтар), Олександр Караваєв, Олександр Тимчик, Олександр Сирота (усі – Динамо).
Півзахисники: Євген Коноплянка, Тарас Степаненко, Ромеро Марлос, Віктор Коваленко (усі – Шахтар), Сергій Сидорчук, Віктор Циганков, Микола Шапаренко (усі – Динамо), Олександр Зінченко (Манчестер Сіті).
Нападники: Жуніор Мораес (Шахтар), Владислав Супряга (Динамо).

Перше тренування збірної України в Харкові - ФОТО, ВІДЕО ᐉ UA-Футбол

Через травми не зможуть допомогти Шевченку динамівці Віталій Миколенко, Микита Бурда, Артем Шабанов, Денис Попов та Володимир Шепелєв. Віталій Буяльський також залишився в Києві для проходження МРТ – хавбек зазнав ушкодження бокової зв’язки коліна у матчі за Суперкубок.

Саме через велику кількість травмованих оборонців керманич збірної додав до списку центрбека київського Динамо Олександра Сироту. Після зборів у Харкові тренерський штаб остаточно визначиться зі складом команди для участі в офіційних матчах, – пояснює ситуацію Футбол 24.

Нагадуємо, що поєдинок Україна – Швейцарія відбудеться 3 вересня у Львові. Три дні потому українці зіграють з іспанцями на виїзді.

Національна збірна - Офіційний сайт Української асоціацїї футболу