На 19.03 погоджено 10 гуманітарних коридорів

19.03.2022 10:26   -

З міста Маріуполь Донецької області до міста Запоріжжя (Мангуш/Бердянськ – Токмак – Василівка – Кам’янське – Запоріжжя) – з обов’язковим розмінуванням по всьому маршруту. Автобуси для евакуації та збору людей на шляху з Маріуполя буде відправлено з міста Запоріжжя. По маршруту до Запоріжжя слідують також приватні автомобілі мешканців Маріуполя.

Просимо забезпечити належну координацію дій російських військових підрозділів для пропуску колон автобусів для евакуації в обидві сторони за маршрутом та запобігання їхнього обстрілу.

Із села Бервиця Київської області до міста Бровари Київської області (Бервиця – Мокрец – Заворичі – Калита – Семиполки – Літки – Рожни – Пухівка – Калинівка – Бровари). Автобуси для евакуації будуть відправлені до 10:00 з міста Бровари. Люди із с.Бервиця самостійно рухаються до мосту с. Мокрець, де переходять річку Трубіж. Також до колони приєднуються люди з прилеглих населених пунктів, у тому числі на приватних легкових автомобілях.

З міста Буча Київської області до селища Білогородка Київської області (Буча – Ворзель – Михайлівка-Рубежівка – Забуччя – Дмитрівка – Капітанівка – Стоянка – Гореничі – Білогородка). Автобуси для евакуації будуть відправлені до 10.00 із селища Білогородка. Також до колони приєднуються люди з прилеглих населених пунктів, у тому числі на приватних легкових автомобілях.

Із селища Богданівка Київської області до міста Бровари (Богданівка – Новобогданівка – Рудня – Літки – Рожни – Пухівка – Калинівка – Бровари). Автобуси для евакуації будуть відправлені до 10:00 з міста Бровари. Також до колони приєднуються люди з прилеглих населених пунктів, у тому числі на приватних легкових автомобілях.

З міста Бородянка Київської області до міста Біла Церква (Бородянка – Пісківка – Біла Криниця – Кочеров – Брусилів – Фастів – Біла Церква). Автобуси для евакуації будуть відправлені до 10:00 з міста Біла Церква. Також до колони приєднуються люди з прилеглих населених пунктів, у тому числі на приватних легкових автомобілях.

Також плануються гуманітарні вантажі.

Гуманітарний вантаж (продукти та медикаменти) для міста Лисичанськ Луганської області (Бахмут – Лисичанськ – Бахмут). Автомобілі з продуктами та медикаментами будуть відправлені з міста Бахмут.

Гуманітарний вантаж (продукти та медикаменти) для міста Сєверодонецьк Луганської області (Бахмут – Лисичанськ – Сєвєродонецьк – Рубіжне – Сєвєродонецьк – Лисичанськ – Бахмут). Автомобілі з продуктами та медикаментами будуть відправлені з міста Бахмут.

Гуманітарний вантаж (продукти та медикаменти) для міста Попасна Луганської області (Бахмут – Попасна). Автомобілі з продуктами та медикаментами будуть відправлені з міста Бахмут.

Гуманітарний вантаж (продукти та медикаменти) для міста Херсон (Апостолове – Нововоронцовка – Берислав – Херсон – Берислав – Нововоронцовка – Апостолове). Автомобілі з продуктами та медикаментами будуть відправлені із селища Апостолове.