Минула доба – без втрат на Донбасі. Обстріли не припиняються

01.04.2021 09:59   -

За повідомленням прес-служби ООС, минулої доби, 31 березня, російські бойовики 5 разів порушили режим припинення вогню. Терористи вели вогонь із гранатометів, кулеметів, та стрілецької зброї.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід», неподалік населених пунктів ПІСКИ та ВОДЯНЕ, що на Приазов’ї, окупанти відкривали вогонь з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ», поблизу населених пунктів СВІТЛОДАРСЬКЕ, ЛУГАНСЬКЕ та ЗОЛОТЕ-4 загарбники обстрілювали наші позиції із автоматичних станкових та ручних протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї“, – сказано в повідомленні.

Станом на 7 годину ранку, 1 квітня, зафіксовано 3 обстріли з боку російсько-окупаційних військ. Зокрема, неподалік СВВІТЛОДАРСЬКА ТА ЗОЛОТЕ-4 противник відкривав вогонь з гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів, а поблизу селища НОВГОРОДСЬКЕ –зі стрілецької зброї.

Обстріли не призвели до поранень і бойових втрат в українських підрозділах.

Окупанти активізували роботу з дообладнання старих та облаштування нових оборонних позицій. 31 березня, передовими підрозділами Збройних Сил України, зафіксовано виконання інженерних робіт збройними формуваннями Російської Федерації і створення нових укріплень в напрямку лінії розмежування на околиці КАЛИНІВКИ, що на тимчасово окупованій території Донецької області.Вищезазначені факти свідчать про те, що представники російсько-окупаційних військ продовжують порушувати раніше досягнуті домовленості.