Мешканцям Дніпропетровщини розказали про переваги ЦНАПів

18.09.2017 17:15   -
Автор:

Мешканцям Дніпропетровщини розказали про переваги центрів надання адміністративних послуг (ЦНАПів), де громадяни мають змогу оперативно отримати їх від спеціалістів. За словами начальника управління з питань розвитку адміністративних послуг обласної державної адміністрації Олени Лічманенко, регіон у цьому питанні демонструє великі досягнення.
Про це вона заявила під час передачі «Наживо» в ефірі 51-го телеканалу, повідомляє інтернет-видання «ДНЕПР. ГЛАВНОЕ».
«ЦНАПи – це місце, де можуть обслуговуватися як звичайні громадяни, так і представники бізнесу, це результат трансформації дозвільних центрів. Спектр послуг набагато збільшився. Головне призначення ЦНАПів – боротьба з корупцією, це головні антикорупційні механізми. І дотримується принцип – за форматом єдиного офісу, єдиного вікна можна отримати будь-які послуги, які необхідні для нашого життя, для впровадження бізнесу», – зазначила вона.
Читайте также: Дніпропетровщина – лідер по кількості ЦНАПів серед регіонів України
Що це за послуги? Починаючи від реєстрації місця проживання і закінчуючи реєстрацією прав власності на нерухомого майна. Також це державна реєстрація бізнесу, юридичних осіб і фізичних осіб-підприємців, громадських об’єднань, прав на нерухоме майно, земельних ділянок, місця проживання, зняття з місця проживання, отримання необхідних довідок щодо цих питань.
«Зараз у нас з’явилися нові послуги- оформлення і видача біометричних паспортів. На сьогоднішній день більшість цих послуг надається територіальними органами міграційної служби, але наша область дуже перспективна в цьому напрямі, і на сьогоднішній день по факту у нас запустився один ЦНАП в м. Кривому Розі. Ще в 5 ЦНАПах Дніпропетровщини придбано необхідне обладнання – і це найбільший показник в Україні», – наголосила Олена Лічманенко.