Медзаклади Дніпра роблять енергоефективними

10.11.2021 14:58   -
Автор:

У Дніпрі оновлюють медзаклади з урахуванням енергоефективності.

В амбулаторії № 2 ДЦПМСД № 1, що по вулиці Антоновича, 29, триває ремонт другого та третього поверху, вже встигли замінити 24 вікна та встановили 20 радіаторів. Це дозволяє заощаджувати тепло та електроенергію.

«За пів року ми повністю оновили відділення медичної реабілітації, також частково оновили дах, повністю замінили систему опалення на другому та третьому поверсі, зробили першу частину вхідної групи, також з’явились нові вікна. Зараз ми ремонтуємо сходи та хол і коридор на другому та третьому поверсі. Усі роботи плануємо закінчити до кінця року», – розповіла генеральна директорка КНП «Дніпровський центр первинної медико-санітарної допомоги № 1» ДМР Марина Терзі.

В амбулаторіях № 1 та № 2 ДЦПМСД № 5 (вул. Велика Діївська, 111) в жовтні закінчився ремонт другого поверху: замінили вікна, оновили кабінети та утеплили будівлю.

«Усі стіни обшиті гіпсокартоном, замінені радіатори опалення – вони тепер з терморегуляторами. Також торік завдяки підтримці міської влади вперше з часу зведення будівлі в 1981 році ми повністю оновили ґанок, замінили двері, облаштували пандуси, з’явилась навігація, дитяча кімната та нова реєстратура», – зазначила генеральна директорка КНП «Дніпровський центр первинної медико-санітарної допомоги № 5» ДМР Альбіна Аношко.

Медсестра загальної практики сімейної медицини в амбулаторії № 2 ДЦПМСД № 5 Олена Мельникова працює в закладі понад 30 років: «Звичайно, зараз стало краще, навіть порівнювати не можна з тим, що було раніше. Працювати тепер набагато приємніше. Красиво, зручно, є всі умови».