Кривонос подякував Зеленському за звільнення

31.12.2020 07:07   -

Сергій Кривонос у себе на сторінці у Facebook написав про своє звільнення:

“На сайті Президента України, з‘явився Указ про моє звільнення з посади заступника Секретаря РНБО. Можно звільнити людину з посади, але людину з людини не звільнити! Дякую Президенту України, за новорічний подарунок.”

А також генерал Кривонос прокоментував звинувачення щодо бездіяльності:
“На сайті Верховної Ради України, є тільки один Проект Закону «Про територіальну оборону України» 4504 зареєстрований 16 грудня 2020 року за мого соавторства. але… “.

Нагадаємо, що 29 грудня президент Зеленський підписав указ про звільнення Сергія Кривоноса з посади заступника секретаря Ради національної безпеки і оборони України.

Звільнити КРИВОНОСА Сергія Григоровича з посади заступника Секретаря Ради національної безпеки і оборони України та направити його у розпорядження Міністерства оборони України“, – йдеться в указі президента.

У Радбез Сергій Кривонос потрапив ще за президента Порошенка й нерідко виглядав чужим у системі влади Володимира Зеленського. Кривонос критикував появу Сергія Сівохо у РНБО та Арестовича в Офісі президента, а нещодавно висловив скепсис про ідею глави держави “мобілізувати і чоловіків, і жінок“. Багато хто сприйняв це як особисту критику Зеленського, – повідомляєbbc.

Сергій Григорович Кривонос — генерал Збройних сил України, перший заступник Командувача Сил спеціальних операцій ЗС України (05.01.2016 — 12.03.2019). Заступник Секретаря Ради національної безпеки і оборони України (з 12 березня 2019 року до 29 грудня 2020 року).

Сергій Кривонос