Неймовірний новорічний кемпінг, а точніше глемпінг, в аеропорту Сінгапуру

31.12.2020 06:57   -

В аеропорту Чангі в Сінгапурі люди можуть заночувати в розкішних наметах, – повідомляє de Volkskrant .

Форма святкування Нового року, яку ми не могли уявити ще рік тому, оскільки не було карантину й можна було летіти на різдвяні канікули куди забажаєш.

Ось таку розвагу організували прямо на території аеропорту, аби він не простоював.

Вам потрібно щось робити в ці шалені карантинні часи пандемії, коли багато країн закрито для туристів. І якщо у вашому розпорядженні гарний, але порожній аеропорт, навіть із критим водоспадом , то вам доведеться проявити творчість. Отже, вперше гості тепер можуть ночувати в аеропорту. Справжній кемпінг із зручними ліжками(Глемпінг) за цілих 166 доларів за ніч. Це, безумовно стане незабутньої пригодою для всієї сім’ї, особливо для дітей, які так чекали свят.

Намети будуть там тимчасово, лише під час свят наприкінці 2020 року й на початку січня 2021 року. Все в прекрасній різдвяній атмосфері.

Глемпінг з’явився в середині 2000-х, коли хтось подумав “А чому б не затягнути у великий намет зручне ліжко?” Дослівно з англійської – це гламурний кемпінг (поєднання слів glamur та camping), а на практиці це легкі комфортабельні будиночки або шатра. Це відносно новий формат відпочинку орієнтований на тих, хто хоче побути поближче до природи, але з комфортом рівня готелю.