Ярмоленко створив шикарний перформанс на полі

23.09.2020 10:11   -

В рамках 1/16 Кубка англійської ліги “Вест Гем” приймав “Галл Сіті” і Андрій Ярмоленко вийшов у стартовому складі. Український футболіст відзначився двома голами і двома результативними передачами. Всього “молотобійці” забили п’ять голів у ворота Галлу, а чотири з них не без допомоги гравця збірної України.

Статистичний портал SofaScore визначив Ярмоленка найкращим гравцем матчу! Оцінка – 9.9. WhoScored взагалі поставив Андрію максимальні 10 балів!

На 19-й хвилині українець відзначився результативною передачею. Ярмоленко отримав м’яч перед чужим штрафним майданчиком, звільнився від опіки двох суперників і віддав класний пас верхом на Снодграсса. Партнер розстріляв ворота, а Андрій записав собі в актив асист.

Наприкінці першого тайму Ярмоленко оформив другий асист! 30-річний вінгер скористався помилкою захисника Галл Сіті, підхопив м’яч і викотив у центр штрафного майданчика на вільного Аллє. Гол француза – ще одна результативна передача для Андрія.

У другому таймі Андрій закріпив успіх Вест Гема, реалізувавши пенальті за фол проти Феліпе Андерсона! Без шансів для воротаря.

А в компенсований арбітром час Ярмола оформив дубль! Він отримав передачу з флангу від Аллє й від стійки послав м’яч у сітку.

У текстовому онлайні прес-служба Вест Гема розхвалювала Ярмоленка та його дії різноманітними епітетами. “Шикарно, прекрасний, фантастичний і розумний пас, розкішний перфоманс”. У соцмережах вболівальники вражені не менше, – розповідає football24.

Вест Гем безпосередньо перед матчем дізнався дуже неприємні новини – Девід Мойєс і два гравці команди отримали позитивні тести на COVID-19  Мойєс та ще двоє гравців Вест Гема заразились COVID-19 – усі троє покинули команду перед матчем проти Галл Сіті . Однак завдяки Ярмоленку “молотобійці” спокійно перемогли з рахунком 5:1 і пройшли у наступний раунд.