Якби не карантинні втрати української збірної, ми б могли розраховувати на кращий результат

11.10.2020 12:03   -

У третьому турі Ліги націй УЄФА-2020/21 футболісти збірної України у Києві поступилися національній команді Німеччини з рахунком 1:2.

Авторами голів на НСК “Олімпійський” стали: Руслан Малиновський, який реалізував пенальті на 77-й хвилині, – у складі господарів, та Маттіас Гюнтер (20) та Леон Горетцка (49), які змогли вразити українські ворота.

Неймовірно складний матч для нашої головної команди, місцями провальний, але з промінцем надії на майбутнє. Грубі, неприпустимі на такому рівні помилки в обороні збірної України призводять до чергової поразки.

Україна - Німеччина 1:2. Десь між відчаєм і надією

Що стосується стартового складу збірної України, то, у порівнянні з грою в Парижі, з перших хвилин на поле вийшли п’ятеро футболістів. Це воротар Бущан, центральні захисники Забарний і Миколенко, а також двоє досвідчених гравців середньої лінії Маліновський і Ярмоленко. Місця крайніх захисників зайняли Караваєв та Соболь, в півзахисті також розташувалися Сидорчук, Коваленко і Циганков, а на вістря атаки був висунутий Яремчук, – інформує sportnewsbe.

У Німеччині склад був практично бойовий. Та й до того ж, підопічні Йоахима Льова були серйозно мотивовані тим, що в двох стартових іграх Ліги Націй вони не зуміли досягти перемог.

Вже у компенсований арбітром час Шапаренко і Марлос, які вийшли на заміну, били по воротах гостей з дальніх дистанцій, але безуспішно.

В підсумку поразка збірної України 1:2, але за неї вже не так соромно як за дві попередні. Хотілося б вірити в те, що і з Іспанією українці зіграють також гідно, але з кращим результатом.

за всіма показниками Німеччина нас перевершила і заслужено перемогла. Багато в чому це був історичний матч – перша перемога німців в Лізі Націй та перша домашня поразка українців від Бундестім.

Впадати у відчай не варто, потрібно вчитися з таких матчів, щоб ставити кращими. У порівнянні з Францією “синьо-жовті” виглядали не так провально, отримавши ще порцію безцінного досвіду. А далі буде видно. Всього через два дні нас чекає ще одне випробування – збірна Іспанії. Справжнє хрещення вогнем, проте, хочеш бути кращим – грай з кращими, – підсумовує огляд матчу ua-football.