Гарний настрій – як ліки від раку

24.04.2020 08:19   -
Автор:

Надефективних ліків проти раку лікарям іще вигадати не вдалося. Втім, люди заради подолання страшної хвороби готові шукати нестандартних варіантів.
Так, фотограф і мандрівник Боб Кері вирішив допомогти своїй дружині боротися з раком грудей у досить дивний спосіб – він зробив серію веселих світлин, щоб розрадити свою кохану.
В одну зі своїх робочих подорожей він узяв рожеву балетну пачку і так народився «The Tutu Project». Що з цього вийшло – дивіться самі!
Доречі, жінка таки подолала хворобу!
Мандрівник і борець з РАКом в балетній пачціМандрівник і борець з РАКом в балетній пачціМандрівник і борець з РАКом в балетній пачціМандрівник і борець з РАКом в балетній пачціМандрівник і борець з РАКом в балетній пачціМандрівник і борець з РАКом в балетній пачціМандрівник і борець з РАКом в балетній пачціМандрівник і борець з РАКом в балетній пачціМандрівник і борець з РАКом в балетній пачціМандрівник і борець з РАКом в балетній пачціМандрівник і борець з РАКом в балетній пачціМандрівник і борець з РАКом в балетній пачціМандрівник і борець з РАКом в балетній пачціМандрівник і борець з РАКом в балетній пачціМандрівник і борець з РАКом в балетній пачціМандрівник і борець з РАКом в балетній пачціМандрівник і борець з РАКом в балетній пачціМандрівник і борець з РАКом в балетній пачці