Епідемія піару не заважає: Зеленський здійснює передвиборче турне по “червоних зонах”

05.10.2020 10:00   -

Володимир Зеленський за три тижні до місцевих виборів проводить зустрічі в регіонах з максимальним рівнем захворюваності на коронавірус. При цьому ні сам голова держави, ні його оточення не дотримуються маскового режиму і соціальної дистанції, які наполегливо пропонує Міністерство охорони здоров’я. Це підтверджує офіс Президента, який розміщує відповідні фото в соцмережах.

Саме таке безвідповідальне ставлення Зеленського і його оточення до заходів профілактики мало місце на Буковині, яку зе-влада сама віднесли до “червоної” зони. Чернівецька область входить у трійку областей із найбільшою кількістю хворих на ковід. А перед цим, нагадаємо, масове зібрання Зеленський влаштував в освітньому закладі – Київському національному університеті.

Більш того, за інформацією деяких джерел, на зустрічі із Зеленським безліч людей місцеві зе-чиновники зганяли за допомогою адміністративного ресурсу. Жителі Буковини зустрічали Зеленського без масок і на тісному просторі, будучи відгородженими від президента і його наближених огорожею, що в принципі виключає можливість дотримання дистанції між людьми. Загнали в стойло…

Подібні екстрені поїздки Зеленського по регіонах зараз, за ​​три тижні до місцевих виборів, підготовку до яких Зе-команда цілком і повністю провалила, потрібні зе-владі тільки для порятунку від повного краху свого рейтингу. За рахунок популярності самого президента, як і в минулому році, “слуги народу” розраховують добрати голоси людей в областях і програти з меншою ганьбою.

В результаті Зеленський, проводячи поспішні поїздки і зустрічі перед виборами в т.ч. в “червоних” регіонах, показує всій країні своє ставлення до заходів безпеки в період пандемії коронавіруса. А зе-чиновники, примусом зганяючи людей на зустрічі з “гарантом”, піддають величезному ризику життя і здоров’я тисяч людей.