Дніпро – некомфортне місто, але в нього є перспективи, – Алла Рибіцька

18.09.2017 21:15   -
Автор:

Сучасне місто Дніпро асоціюється з брудом, в ньому незручно жити, але в нього є перспективи. Про це заявила менеджер з культури Алла Рибіцька в ефірі передачі «Наживо» на 51-му телеканалі, повідомляє інтернет-видання «ДНЕПР. ГЛАВНОЕ».
“Мені здається, до обличчя Дніпра потрібно підходити з певного контрасту чи певної точки зору. Якщо говоримо про студентів – це одне, якщо про бізнес- це зовсім інше, якщо про екологію – третє. Особисте моє – це завжди бруд. Ні з веселощами, ні з відпочинком Дніпро ніколи не асоціюється. Це якесь місце, в якому дуже важко, незручно, некомфортно жити. Незрозуміло, чому ми досі звідси не поїхали”, – вважає вона.
Читайте также: Днепр начинает возрождаться, – Геннадий Корбан
На питання ведучого – “З чим асоціюється Дніпро?” – експерт зазначила: “Ні з чим поки що. Якщо говоримо про сучасну площину, чим можна пишатися – це мер. В 2014-2015 місто це заслугувало. Все інше не потрібно притягувати за вуха. В цьому немає нічого страшного. Здобувати репутацію в різних галузях – це нормально. У нас місто молоде, нестаре. Нам треба дивитися вперед, можливо, винайдуть ліки від “раку”.
Водночас, за її словами, багато людей працює над тим, щоб в ньому стало зручно жити. Дніпро “класний” тим, що він не змушує під нього підлаштовуватися. Будь-хто може приїхати і “врости” в це місто, вважає Алла Рибіцька