«Дніпро-1» та Штаб Нацзахисту супроводжують військових лікарів на фронті

09.02.2015 18:44   -
Автор:

Медиків-волонтерів з «Першого добровольчого мобільного шпиталю ім.Пірогова», який базується у Києві, з початку лютого, супроводжують бійці спеціального підрозділу полку «Дніпро-1», забезпечуючи їм захист та прикриття в період перебування у зоні АТО.
Про це повідомляє видання «ДНЕПР. ГЛАВНОЕ» з посиланням на Штаб Нацзахисту Дніпропетровської області.
«Ці медики – справжні герої, які незалежно від своєї основної роботи, професії та навіть національності, настільки віддані справі, що ризикують життям, оперуючи під «Градами», виносячи на собі загиблих та поранених з поля бою.
Завдяки тому, що самі лікарі будуть під захистом Дніпро-1, українці можуть бути впевненими, що шансів у військових та добровольців вижити навіть після дуже важких поранень – набагато більше. Адже, це не є секретом, що під час транспортування до лікарень у мирні міста, деякі захисники помирають від втрат крові, неправильно наданої допомоги, тощо. Завдяки діяльності «Першого добровольчого мобільного шпиталю ім..Пірогова» життя захисників у більшій безпеці», – кажуть у Штабі..
Після звернення медиків до Штабу національного захисту Дніпропетровської області, при якому функціонує штаб полку спеціального призначення «Дніпро-1», відразу було прийнято рішення взяти медиків під захист бійців, надійні руки яких тримають впевнено зброю і завжди зможуть захистити людей, які рятують солдат на передній лінії фронту.