Динамо проходить далі

16.09.2020 15:46   -

У поєдинку 3-го кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів київське «Динамо» на НСК «Олімпійський» обіграло алкмарський АЗ з рахунком 2:0 і вийшло до наступного раунду кваліфікації. Нідерландські ЗМІ не залишили без уваги виліт своєї команди з престижного турніру, – повідомляє sport.ua.

Гра на порожньому «Олімпійському» спочатку, здавалося, пішла за планом АЗ. Команда не надавала супернику моментів і терпляче чекала свого шансу. Дані де Віт не зміг скористатися пасом Гудмундссона, непоганий шанс був у Боаду…

Перші ознаки життя господарі поля подали відразу після перерви. Влар головою встиг винести м’яч з воріт після жорсткого удару Буяльського. Швидко хорошим прострілом відзначився Стенгс.

Гол київського «Динамо» на 49-й хвилині виглядав абсолютно несподіваним. Мідтше незграбно втратив м’яч прямо перед своїм штрафним, після чого Родрігеш з близької відстані послав м’яч у сітку, скориставшись прострілом Буяльського.

Українці не дозволяли АЗ створювати моменти, і тільки голкіпер Марко Бізот завадив Владиславу Супрязі зробити рахунок 2:0. Щоб надати команді свіжої енергії, Слот випустив Дрейфа та Ідріссі. В останнього був хороший шанс зрівняти рахунок, але він пробив трохи вище.

За чотири хвилини до закінчення поєдинку київське «Динамо» подвоїло свою перевагу, коли Микола Шапаренко скористався невдалим перехопленням Бізота. Після того, як Де Віт і Боаду по черзі влучили в поперечину протягом однієї атаки, останній промінь надії для АЗ згас, – розповіло sport.ua про перебіг гри.

Відео голів та огляд матчу: