#ЧистийДніпро. У місті приводять до ладу зупинки громадського транспорту

18.04.2024 15:47   -

Велике прибирання зупинкових комплексів у Дніпрі. Уже помили 26, попереду ще 100. Сьогодні співробітники КП «Транспортна інфраструктура міста» працюють на вул. Робочій.

«Зупинки миють за допомогою спеціального пістолета, який розпилює воду та мийний засіб. Для видалення намальованих фарбою графіті використовуються шкребки. Мийний засіб змивають водою, далі натирають поверхні до блиску», – розповів Олексій Орєшин, начальник відділу по роботі із зупиночними комплексами КП «Транспортна інфраструктура міста» Дніпровської міської ради.

Від бруду протирають усі поверхні – залізні та скляні деталі конструкцій, лавочки. На кожну зупинку витрачають близько 40 хвилин, щодня встигають помити 5-6 комплексів. Більше часу потрібно, якщо зупинка обклеєна рекламою або обмальована фарбою.

«Звертаємося до мешканців та гостей міста: будь ласка, поважайте одне одного та не псуйте зупинки, аби вони залишалися чистими та комфортними. І вам буде приємніше очікувати на транспорт, і нам полегшите роботу», — підсумував Олексій Орєшин.