Чи можуть абітурієнти з зони АТО складати ЗНО на Дніпропетровщині?

17.03.2015 11:00   -
Автор:

Як вступникам із Донецької та Луганської областей зареєструватися для складання ЗНО на Дніпропетровщині та у які терміни для них пройде основна сесія тестувань?. На такі питання відповіла директор Дніпропетровського регіонального центру оцінювання якості освіти Марина Горбенко-Хвастунова в рамках проекту «Відкритий мікрофон».
Про це повідомляє видання «ДНЕПР. ГЛАВНОЕ» з посиланням на прес-службу ОДА.
Абітурієнти з Донецької та Луганської областей, а також Криму можуть зареєструватися на зовнішнє незалежне оцінювання до 20 квітня 2015 року. Перший іспит вступники з цих територій складатимуть 9 червня.
При цьому не має значення, де проживає абітурієнт. У Дніпропетровському регіональному центрі оцінювання якості освіти допускають, що подача документів з територій, де наразі ведеться АТО, може здійснюватися навіть електронною поштою.
Разом з тим, пункти тестування на Донеччині та Луганщини будуть працювати лише на територіях, підконтрольних Україні.
Наразі Центром опрацьовано близько 13 тис документів від вступників із зони проведення АТО.
Також для вступників працює «гаряча лінія»: (056) 790-24-99. Більш детальну інформацію можна також знайти на сайті Регіонального центру оцінювання якості освіти.
Читайте також: Більше місяця на Дніпропетровщині живуть «діти війни» (ВІДЕО)
Обласна влада відповідає на найгостріші питання жителів Дніпропетровщини. Щопонеділка та щосереди з 15.00 до 15.40 на центральній площі Дніпропетровська працює «відкритий мікрофон». До нього може підійти кожен та поставити своє запитання до обласної влади.
Читайте також: У Дніпропетровську проведуть публічну дискусію про “виборчу реформу по-справжньому”