Черговий фейк від кума Путіна – Медведчука про виготовлення в Україні московської сумнівної вакцини “Спутник-V”

09.12.2020 17:26   -

Російський фонд прямих інвестицій заявляє, що вакцина “Спутник-V” може вироблятися в Україні, – йдеться на сайті фонду.

У Москві пройшла зустріч керівника фонду, директора центру епідеміології та лідера партії ОПЗЖ, народного депутата України Віктора Медвечука, а також кума Путіна. Вони обговорювали можливі поставки та запуск виробництва російської вакцини в Україні.

Дуже дивно, що країна, яка вбиває українців, яка намагається знищити нашу державу, раптом вирішила рятувати українських громадян від коронавірусу. Ймовірніше, що ми отримаємо московську вбивчу отруту «Новічок», а не захисну вакцину.

“РФПІ готові виробляти вакцину в Україні і подати документи для її реєстрації. Випуск готової форми вакцини на території України вже налагодила одна з провідних фармацевтичних компаній – АТ “Біолік”, – йдеться у повідомленні.

В Україні справді є компанія “Біолік”, вона розташована у Харкові та займається виробництвом бактеріальних вакцин.

А ось вже офіційна реакція згаданої компанії.

ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ

Дата публікації: 08.12.2020.

На окремих телеканалах та ЗМІ з’явилася інформація, що АТ «Біолік» освоїло технологію виробництва готової форми вакцини проти коронавируса «Супутник V» і має можливість її серійного випуску для забезпечення потреб населення на території України та інших країн.
Щодо цього повідомляємо, що АТ «Біолік», як національний виробник вакцин, технічно здатний здійснити виробництво вакцини від коронавируса, але лише за наявності її державної реєстрації в Україні. На даний момент АТ “Біолік» не підписувало жодних контрактів, не отримувало ніяких трансферних технологій відносно виробництва вакцини “Супутник V”, або будь-яких інших вакцин проти коронавируса і ніколи не виробляли таких вакцин на технологічній базі компанії.
АТ “Біолік” проводить виробничу діяльність виключно відповідно до чинного законодавства України та виробництво будь-якого лікарського засобу можливе лише за умови його державної реєстрації.

З повагою, Адміністрація АТ “Біолік”.”