Через підрив на вибуховому пристрої на Донбасі загинув український військовий

27.09.2021 07:11   -

Прес-служба ООС повідомила, що 26 вересня в наслідок підриву на ворожому невідомому пристрої один військовослужбовець Об’єднаних сил дістав поранення несумісне з життям.

Також повідомляється, що інший військовослужбовець отримав вогнепальне осколкове поранення. Зараз воїн перебуває в лікувальному закладі. Стан його здоров’я – середньої важкості.

Загалом, минулої доби, 26 вересня, проросійські терористи 6 разів порушили режим припинення вогню, здійснивши прицільні обстріли позицій підрозділів Збройних Сил України. Бойовики вели вогонь із гранатометів, великокаліберних кулеметів, стрілецької зброї.

В напрямку ЛЕБЕДИНСЬКОГО противник вів вогонь зі станкових протитанкових та ручних протитанкових гранатометів. Поблизу МАР’ЇНКИ найманці застосували гранатомети різних систем та стрілецьку зброю. В районі населеного пункту НЬЮ-ЙОРК ворог обстрілював наші позиції з великокаліберних кулеметів та станкових протитанкових гранатометів. Ввечері зі стрілецької зброї окупанти вели вогонь в бік ВОДЯНОГО, що на Приазов’ї, та двічі біля НОВОЛУГАНСЬКОГО. Наші військовослужбовці відкривали адекватний вогонь у відповідь та змусили противника припинити вогневу активність“, – уточнює прес-служба ООС.

Протягом поточної доби, 27 вересня, порушень режиму припинення вогню з боку російсько-окупаційних військ не зафіксовано.