Центр допомоги ветеранам АТО у Дніпрі можуть позбавити приміщення

12.01.2021 20:17   -

Центр допомоги бійцям АТО та членам їхніх сімей Шевченківського району Дніпра, за словами голови Центру Оксани Чалової, може залишитися без приміщення, – повідомляє Суспільне.

Центр займав приміщення в межах будівлі Шевченківської райради з 2017 року, надаючи професійні юридичні, психологічні та реабілітаційні послуги нашим захисникам та їх родинам. Тепер же Центр можуть позбавити приміщення – з розформуванням районних рад у Дніпрі будівля райради перейшла на баланс мерії і наразі приймається рішення про передачу приміщень іншим користувачам.

Вони душу віддавали нашим родинам. Свята влаштовували, дітей збирали. Новий рік, Масляна… Три роки поспіль ми ходили на ці свята. Чому їх закривають, я не розумію. На 7 році війни у нас все більше стає таких людей, сімей, загиблих. Хто ними пікуватиметься?” – розмірковує мати загиблого у 2014 році під Шахтарськом військовослужбовця Тетяна Жукова.

Центр працював на основі волонтерських внесків та меценатської допомоги і єдине, чого потребував від міста – приміщення для роботи. Яка доля чекає на Центр тепер – не відомо. Сподіваємось, що у міської влади вистачить мудрості не лишати наших захисників такої необхідної їм підтримки.

У Дніпрі Центр допомоги бійцям АТО може залишитися без приміщення