Бойовики поранили українського військовослужбовця у зоні проведення ООС

08.09.2021 07:51   -

Прес-служба ООС повідомила, що минулої доби в результаті збройних провокацій з боку проросійських терористів на Донбасі один український військовий отримав поранення.

В результаті ворожого вогню один військовослужбовець Об’єднаних сил дістав вогнепальне поранення. Після надання першої медичної допомоги пораненого транспортували до лікувального закладу. Стан його здоров’я – задовільний.На обстріли противника наші захисники відкривали вогонь у відповідь“, – сказано в повідомленні.

Загалом, протягом минулої доби, 7 вересня, в районі проведення операції Об’єднаних сил було зафіксовано 7 порушень режиму припинення вогню з боку збройних формувань Російської Федерації. Бойовики використовували гранатомети і стрілецьку зброю.

У напрямку населеного пункту ЗАЛІЗНЕ російські найманці обстрілювали позиції українських захисників з станкових протитанкових гранатометів. Поблизу ЗАЙЦЕВОГО та НОВОМИХАЙЛІВКИ окупанти застосували стрілецьку зброю. В районі населеного пункту ВОДЯНЕ ворог застосував гранатомети різних систем. Біля ПРИЧЕПИЛІВКИ та НОВОЛУГАНСЬКОГО окупанти здійснили обстріли наших позицій з ручних протитанкових гранатометів і стрілецької зброї. Окрім того, російські найманці здійснили дистанційне мінування протипіхотними мінами ПОМ-2 ділянки місцевості біля населеного пункту КАТЕРИНІВКА“, – уточнює прес-слуюжа ООС.

Станом на 7 годину ранку, 8 вересня, порушень режиму припинення вогню з боку російсько-окупаційних військ не зафіксовано.