Автомат, набої, гранатомет – у Кривому Розі правоохоронці викрили схованку зі зброєю

11.02.2021 11:49   -

Правоохоронці Кривого Рогу під час обшуку помешкання жителя міста знайшли незаконний склад боєприпасів і зброї, – повідомляє прес-служба поліції Дніпропетровської області.

Автомат Калашникова, пістолет без маркування, протитанкову гранату РПГ-22, димову шашку та майже 200 патронів різного калібру виявили правоохоронці у домоволодінні 27-річного містянина.Зброю та боєприпаси правоохоронці вилучили під час санкціонованого обшуку, який відбувся 9 лютого у будинку мешканця Криворізького району“, – сказано в повідомленні.

Після результатів дослідження експертів вирішуватиметься питання повідомлення чоловіку про підозру за ст. 263 Кримінального кодексу України та обрання запобіжного заходу.

Нагадаємо, що носіння, зберігання, придбання, передача чи збут вогнепальної зброї (крім гладкоствольної мисливської), бойових припасів, вибухових речовин або вибухових пристроїв без передбаченого законом дозволу – караються позбавленням волі на строк від трьох до семи років.

В рамках відкритого кримінального провадження поліцейські з’ясують, з якою метою чоловік зберігав боєприпаси. Триває слідство. Слідчі заходи за фактом незаконного зберігання зброї проводилось спільно з працівниками управління Служби безпеки України“, – додають у пресслужбі.

Немає опису світлини.