Порошенко сприяє реваншу Опозиційного блоку, – нардеп Денисенко

15.05.2015 12:10   -
Автор:

Дніпропетровський нардеп Андрій Денисенко на своїй сторінці у фейсбук зробив заяву про «реванш у Дніпрі».
Про це повідомляє видання «ДНЕПР. ГЛАВНОЕ».
«Вони готувались. Про реванш у Дніпрі і не тільки.
За місяць до конфлікту між Порошенком і Дніпропетровською командою я отримав інформацію, що один із місцевих тітушководів, який втік і відсиджувався у Москві, в телефонних розмовах звідти досить впевнено заявляє, що скоро, за лічені тижні, у Дніпрі все докорінно зміниться, і він повернеться, а в тих, хто його переслідує, “почнуться великі проблеми”.
І, дійсно, за місяць понеслася – рубка за Укрнафту, Укртранснафту, медіакампанія проти команди Коломойського, інцидент у Волновасі, арешти, обшуки, переслідування добровольців і активістів Січі, шизоїдні заяви речників СБУ і Банкової про бандформування на чолі з Корбаном, Олійником і Денисенком, усунення прокурора області Романова, який взявся за розслідування побиття майданівців та корупційних схем регіоналів. І, нарешті, відставка Коломойського.
Далі більше – партнер і подільник Вілкула Нестеренко стає радником новопризначеного губернатора, суд звільняє з під варти корупціонерів-вілкулят Науменка і Ботвінова, а сам голова ОДА Різниченко заявляє про необхідність роззброєння ПС.
Апогей іще не формалізованої, але цілком фізично відчутної “ширки” – розгул “побєдобєсія” на 9 травня і тотальна окупація інформаційного простору опоблоком за повного непротивлення “нової” влади.
Ну, і, звичайно, не вельми відомий широкій публіці, але добре обізнаний на бандит-тітушковод пару тижнів як повернувся з Москви назад у Дніпропетровськ.
Я не знаю, де виношувалися і затверджувалися ці плани – в кулуарах зустрічей у Мінську, у віденських кав’ярнях чи в тиші кремлівських кабінетів. Але реалізовувалися вони точно руками Банкової і особисто президента Порошенка.
І, зважаючи на ту далеку лютневу інфу і весь подальший перебіг подій, я дедалі більше переконуюся, що вся ота гучна возня за участі найманих напів журналістів довкола “впливів олігархів” в державних підприємствах нафтогазової галузі – не що інше, як лише привід для зачистки ключового регіону країни.
Зачистки від команди й лідерів, під крилом і за сприяння яких розвинувся потужний добровольчий та волонтерський рух – ті самоорганізовані й органічні продовження Майдану, котрих Порошенко і система, якій він став на службу, боїться більше, ніж регіоналів, сепаратистів, рашистів і самого Путіна.
Без сумніву, плодами цієї зачистки опоблок та інші латентні сепарасти планують насолодитися восени, після планової і погодженої з АП перемоги на місцевих виборах, що подаватиметься нашим європейським партнерам як безсумнівне торжество демократії та курсу на децентралізацію.
Єдине, чого не врахували організатори гонінь і репресій на добровольчий рух та пов’язані з ним надміру революційні місцеві еліти, так це неможливість зупинити на повнім ходу паровоз історії, що після Майдану і початку Визвольної війни набрав повної швидкості.
Так що не кажіть, що вас не попереджали, панове тітушководи, янучари і псевдопатріоти, які лягли під нового Папу і свідомо нищать патріотів.
Бо те, що комусь видається колом пошани після перемоги у матч-реванші, на повірку може виявивитися судомним бігом по колу курки з уже відрубаною головою», – написав Денисенко.