В Раді з’явився новий нардеп з Дніпропетровська

15.05.2015 11:10   -
Автор:

14 травня відбулося чергове засідання Центральної виборчої комісії України, де було визнано обраним народного депутата з Дніпропетровська Андрія Немировського.
Про це повідомляє видання «ДНЕПР. ГЛАВНОЕ» з посиланням на прес-службу ЦВК.
«Визнано депутатом Немировського Андрія Валентиновича, 1983 року народження, освіта вища, експерта з мототранспорту ПП “Мостова”, проживає в місті Дніпропетровську, безпартійного, включеного до виборчого списку Політичної партії “Об’єднання “Самопоміч” під № 33», – зазначається у повідомленні ЦВК..
Нагадаємо, 13 травня Верховна Рада достроково припинила повноваження народного депутата Степана Барни, обраного від “БПП”, якого призначили головою Тернопільскої ОДА, а також нардепа Андрія Мірошника (“Самопоміч”), який вирішив скласти мандат після скандалу з купівлею туру на Мальдіви.
Нагадаємо, на парламентських виборах 2014 року балотувався Андрій Немировський – член дніпропетровського обласного Люстраційний комітету, голова обласного об’єднання “Чорний комітет”, активний учасник Євромайдану.
Сьогодні під час ранкового засідання Верховної Ради новообраний депутати склав присягу й приступив до виконання своїх повноважень.
В той же час речник ЦВК заявив, що Андрій Немировський не мав права складати присягу народного депутата, бо його лише визнали обраним та ще не зареєстрували. Відповідальність за це порушення поклали на Верховну Раду.
ЦВК, згідно з законом, будео чікувати від Немировського протягом 20 днів документи, які він має подати, і після їх отримання комісія буде приймати рішення щодо його реєстрації.