На Дніпропетровщині нардеп від «Опозиційного блоку» передумав судитися з телеканалом

20.03.2015 20:24   -
Автор:

18 березня народний депутат від «Опозиційного блоку» Артур Мартовицький відмовився від позову до комунального підприємства «Павлоградська ТРК» (Павлоград, Дніпропетровська область) про спростування недостовірної інформації. Про це повідомляє Інститут масової інформації (ІМІ) з посиланням на адвоката Олексія Корнілова, який співпрацює з Інститутом розвитку регіональної преси (ІРРП) та надавав юридичну допомогу телеканалу.
Позов Артура Мартовицького стосувався інформації, розміщеної в якості агітації проти нього як кандидата у народні депутати. Позивач розцінював її як недостовірну, вимагав спростування та символічної компенсації моральної шкоди.
Як зазначив Олексій Корнілов, інформація у сюжеті була розміщена у відповідності до закону «Про вибори народних депутатів» в жовтні 2014 року, була позначена як агітаційна, і телеканал не несе відповідальності за зміст такого матеріалу.
«Якщо кандидат мав змогу вимагати спростування, то під час виборчого процесу. Як ми розуміємо, ознайомившись із позицією каналу, представники позивача зрозуміли, що немає жодних підстав для задоволення їхнього позову, тому відкликали його», – повідомив Олексій Корнілов.
Читайте також: В.о. генпрокурора Гузир покрив злочин Вілкула, – Купрій
За матеріалами: Телекритика