У Дніпропетровську готують нову програму розвитку громадського транспорту

09.12.2015 18:01   -
Автор:

Департамент транспорту та зв’язку Дніпропетровської міської ради готує нову програму розвитку громадського транспорту у місті.
Про це під час прямої телефонної лінії повідомила директор департаменту Ірина Прилипа, пише видання «ДНЕПР. ГЛАВНОЕ».
«Зараз у відповідну програму включаємо розвиток транспортного комплексу на найближчі п’ять років. З-поміж іншого, на сьогодні отримано дозвіл на розробку проекту, у тому числі на відкриття тролейбусних ліній на житлові масиви Сокіл, Сонячний, Парус. Окрім того, розглядається питання щодо будівництва додаткової підстанції на вулиці Мільмана для закільцьовування тролейбусного маршруту на вул. Дальній. Розвиток мережі електротранспорту повинен відбуватися паралельно зі збільшенням парку рухомого складу», – зазначила Ірина Прилипа.
Також під час прямої телефонної лінії вона пояснила питання щодо вартості проїзду у громадському автобусному транспорті. «Після того, як виконавчий комітет міської ради прийняв рішення про встановлення граничного тарифу у 4 гривні, незалежною профспілковою організацією та окремими перевізниками було подано заяви до суду про скасування цього рішення. На сьогодні ухвалою суду дію рішення про зниження вартості проїзду зупинено, розгляд справи по суті триває», – додала директор департаменту.
Читайте також: В Днепропетровске объявили новый конкурс маршрутчиков