Політрада УКРОПу дала згоду на співпрацю з Опоблоком

24.01.2016 09:00   -
Автор:

Політрада партіїї УКРОП на вчорашньому засіданні дала згоду на співпрацю з Опозиційним блоком у Дніпропетровську. Про це заявив народний депутат України Віталій Купрій, повідомляє інтернет-видання “ДНЕПР. ГЛАВНОЕ“.
“Відбулось перше засідання новообраної політради партії УКРОП. В порядку денном було більше десятка питань, але особливу увагу члени політради приділили наступним двом: переобрання голови політради і кадрові призначення в Дніпропетровську…”, – написав він на своій сторінці в “Фейсбук”.
Читайте также: Борис Филатов нас обманул, – журналист
“Друге питання стосувалось призначення мером Дніпропетровська Борисом Філатовим своєю заступницею представника Опоблоку Світлани Епіфанцевої. Філатов доповів, що ця посада має тільки контрольні функції за діями влади, а не розпорядження бюджетними грошима або майном громади. Після тривалої дискусії члени політради погодились, що згідно демократичних принципів опозиція має мати контрольні функції в будь-якій частині України. І УКРОП продемонстрував такий підхід, який очікує від представників влади в інших регіонах, де патріоти є в опозиції”, – відзначив Віталій Купрій.
В той же час, за його словами, всі присутні засудили механізм прийняття важливих рішень без попереднього колективного обговорення.