“Народне віче у Дніпропетровську – це провокація”, – Іван Маркевич

23.03.2015 21:30   -
Автор:

“Так зване «Народне віче», яке намагаються скликати у Дніпропетровську… це чергова провокація. Давайте згадаємо 26 січня 2014 року, коли подібна «мирна хода» закінчилась побиттям людей та кров’ю, яку очолили члени “команди Коломойського”, – заявив громадський активіст Іван Маркевич на своій сторінці у “Фейсбук”.
Про це повідомляє інтернет-видання “ДНЕПР. ГЛАВНОЕ“.
“Давайте також згадаємо 2011 рік, коли у м. Дніпропетровську відбулись вибухи, на трамвайних зупинках, ціна яких, також, здоров’я та життя людей. Хочу нагадати, що один з фігурантів цієї справи опинився на волі, у захисті якого безпосередню участь приймав Андрій Денисенко. Зараз помічник Денисенка замішаний у брудній справі про контрабанду та вбивство співробітника СБУ. Виникає питання, для чого у цей раз збирають так зване “Народне віче”? Для того, щоб вибухнули урни, або для чергового масового побиття людей?”, – зазначає Іван Маркевич.
Читайте также: Нардеп Денисенко инициирует отставку Наливайченко
Він заявив, що ГО “Народна воля Дніпра” проти скликання так званого “Народного віче” задля захисту особистих інтересів окремих політиканів та олігархів.
“Також наша організація ніколи не підтримувала будь-яких проявів антисемітизму, провокації з яким можуть бути використані під час проведення так званого “Народного віче”. Подібні дії лише ідуть на користь “русскому миру” та будуть використані російською пропагандистською машиною для подальшого розхитування України”, – вважає Маркевич.
Читайте также: Рада фракції “Блоку Порошенка” оголосила позицію по Денисенку