Рада фракції “Блоку Порошенка” оголосила позицію по Денисенку

23.03.2015 20:42   -
Автор:

Рада фракції партії “Блок Петра Порошенко” оприлюднила заяву щодо виступів нардепів Андрія Денисенка та Віталя Купрія.
Про це повідомляє інтернет-видання “ДНЕПР. ГЛАВНОЕ“.
Наводимо текст повністю:
“Сьогодні на засіданні Ради фракції Партії «Блок Петра Порошенка» було розглянуто інформаційну кампанію депутатів В. Купрія та А. Денисенка, яку вони розгорнули в Україні за останні тижні.
Читайте также: Нардеп Денисенко инициирует отставку Наливайченко
Ми вже чули від пп. В. Купрія та А. Денисенка безліч голослівних звинувачень проти керівництва держави та колег з ВР. Але найбільш обурливим стала прес-конференція народних депутатів: В.Купрія, А.Денисенка, О.Дубініна та В.Дідича де вони намагалися перекласти вину за злочини на загиблого у Волновасі офіцера СБУ, який стояв на сторожі національних інтересів і боронив законність в нашій країні.
Рада фракції Партії «Блок Петра Порошенка» вважає виголошену цими депутатами позицію такою, яка дискредитиує саме поняття – народного депутата України.
Ми всі балотувалися в парламент, щоб писати і приймати реформістські закони, а не відстоювати приватні бізнес- інтереси та покривати кримінальні злочини.
Читайте также: Дніпропетровська ОДА ініціює створення слідчої комісії щодо обвинувачень Наливайченко
З огляду на це, Рада фракції БПП прийняла до відома заяви чотирьох нардепів про вихід з фракції та рекомендує фракції задовольнити їх.
Окрім того, фракція звернеться до Генпрокуратури провести у максимально стислі терміни всестотороннє та об’єктивне розслідування обставин захоплення державних підприємств у Києві, загибелі офіцера СБУ у Волновасі та інших повя’заних злочинів.
У випадку, якщо Генпрокуратура внесе на розгляд Верховної Ради аргументоване подання з необхідністю позбавити будь-яких депутатів, в тому числі – і з фракції БПП, депутатської недоторканності – наша фракція підтримає таке рішення”.