Олійник вимагає психіатричної експертизи для Наливайченка

23.03.2015 21:00   -
Автор:

Голова Служби безпеки України Валентин Наливайченко нагло імпровізує та відверто бреше, коли виходить на брифінги до ЗМІ, і має пройти психіатричну експертизу, тому що така людина просто не може обіймати настільки відповідальну посаду.
Про це в ефірі телеканалу «112 Україна» заявив заступник голови Дніпропетровської облдержадміністрації Святослав Олійник? повідомляє інтернт-видання “ДНЕПР. ГЛАВНОЕ“.
«В деякій мірі навіть страшно за те, куди може потрапити країна, в якій голова Служби безпеки так нагло імпровізує, коли виходить на брифінги до засобів масової інформації», – заявив Олійник.
«Пан Наливайченко відверто бреше, і, скоріше за все, йому необхідно буде проходити психіатричну експертизу, тому що така людина просто не може обіймати настільки відповідальну посаду», – додав він.
Олійник розповів, що він дійсно був допитаний у Службі Безпеки України у п’ятницю, 20 березня, за день до вбивства в Волновасі.
«Тобто я взагалі не міг дати покази по цій події, якщо СБУ не знало чогось більшого в п’ятницю ніж те, про що говорить. Я вже звернувся з вимогою до СБУ, щоб провели очну ставку з тими працівниками, яким я нібито погрожував, зі слів пана Наливайченка», – наголосив Святослав Олійник.
Читайте также: Рада фракції “Блоку Порошенка” оголосила позицію по Денисенку
Він розповів, що під час візиту до СБУ він спілкувався лише з трьома людьми: з особою, якій пред’явив перепустку на Аскольдовому провулку, зі слідчим на ім’я Олександр та працівником на ім’я Жора.
«Крім цих людей, я мало кого бачив в СБУ. І я вимагаю очної ставки з всіма цими трьома особами. Щоб з них хтось підтвердив, що була якась погроза. Якщо такої очної ставки не буде, то ми будемо задіювати судові механізми. Я не виключаю і звернення до Генеральної Прокуратури, для того, щоб притягнути пана Наливайченка до всіх видів відповідальності», – зазначив він.
Читайте также: Нардеп Денисенко инициирует отставку Наливайченко
За словами Олійника, СБУ поки що не підтверджує ні дату, ні час, ні взагалі бажання проводити очні ставки.
Крім того, заступник голови Дніпропетровської ОДА звернувся до Наливайченка із запитанням про те, скільки насправді людей загинуло в ході “успішної бойової операції” щодо відведення військ з Дебальцевого.
«Це питання дуже важливе. З відповіді або відсутності відповіді на це питання будуть слідувати подальші дії з ініціювання розслідувань про військові злочини керівництва антитерористичної операції», – резюмував Олійник.
Читайте также: Дніпропетровська ОДА ініціює створення слідчої комісії щодо обвинувачень Наливайченко