У сквері на ж/м Західний відкрили новорічну ялинку

19.12.2021 19:50   -
Автор:

У неділю, 19 грудня, на житловому масиві Західний  відкрили новорічну ялинку. Святкове дерево з ілюмінацією оздоблене півтисячою прикрас. Для мешканців, гостей свята влаштували розважальну програму «Новорічна туса-джуса» з танцями, конкурсами, вікторинами, дискотекою зі  Святим Миколаєм, казковими персонажами і подарунками. 

«Новорічна ялинка на цій локації вперше. Для мешканців ж/м Західний святкова локація у кроковому доступі від свого дому  – гарна альтернатива розвагам у середмісті. Звісно, й туди слід завітати, але все ж ялинка поруч з домом, зокрема для зовсім маленьких дітей, це дуже зручно. Подібні святкування організували цьогоріч і в інших парках – це й Придніпровський, Амурський сквер тощо. На цій локації, як і на усіх інших, за порядком слідкує охорона. Тож, запрошуємо містян на святкові інвенти», – зазначив директор департаменту парків та рекреації Дніпровської міської ради Олександр Буйволюк.

Дніпрянка Дарина Петрик прийшла на свято зі своїм сином Глібом: «Дізналися про відкриття ялинки на масиві із соціальних мереж і попри погоду все ж прийшли на гуляння, жодним чином не пожалкувавши. Гарна ялинка, не гірша ніж центральна, чудова програма для дітей. Дуже добре, що у мікрорайоні створили таку новорічну локацію, бо ж у центр не завжди виходить їздити. Обов’язково сюди ще приходитимемо гуляти».

Іще одна гостя свята – пані  Ольга – теж у захваті від новорічної програми. За її словами, такої ялинки з розвагами на їхньому житловому масиві ще не було. 

«Прийшла на свято з двома маленькими синами. Навіть погода не стала на заваді. Дивовижно гарна ялинка. Підзарядилися святковим настроєм, отримали позитивні емоції», – підкреслила дніпрянка Ольга.