Співи, танці та вивчення мов: гуртки для людей поважного віку у Дніпрі

29.10.2021 11:21   -
Автор:

У Дніпрі нагадали, як люди поважного віку можуть розвиватися у сфері культури. З-поміж десятка гуртків, які розташовані по всьому місту, можна обрати навчання з естрадного або народного вокалу, а можна танцювати та навіть вивчати мови.

«Для людей похилого віку у нас працює низка структур, де абсолютно безкоштовно можна прийти за бажанням й навчатися. На базі комунальних закладів культури «Арттериторія» майже в усіх є хор ветеранів, а ще теж безкоштовно надає послуги й система міських бібліотек. Ми чекаємо людей похилого віку у наших закладах, приходьте!» – сказав начальник управління культури Дніпровської міської ради Євген Хорошилов.

Запрошують охочих поспівати народні та сучасні пісні й у філії «Зоряний» КЗК «Арттериторія», що на просп. Свободи, 222.

«Ми проводимо заняття тричі на тиждень. Маємо у репертуарі з десяток різноманітних пісень. Заспівати у нас можна як у складі хору, так і сольно. У нас 60 хоровиків злотого віку й запрошуємо приходити ще», – поділилася керівниця хору ветеранів «Добро» філії «Зоряний» КЗК «Арттериторія» Наталія Демченко.

Не може без співу Лариса Куплевацька: «Я живу цим хором, у мене тут є друзі, всі дуже хочемо вже концертів і їздити з виступами. До того ж я ще й навчаюся в Університеті третього віку. Дуже добре, що у нас є такі навчальні проєкти».

Наразі репетиції у хорі ветеранів «Добро» проходять лишень з людьми елегантного віку, які мають сертифікат про щеплення або негативний ПЛР-тест.

«Щоб записатися, треба прийти до нашої філії, що по просп. Свободи, 222, залишити власні контакти (і ми зв’яжемося) або зателефонувати за номером: +38 066 865 48 82», – запросила охочих Наталія Демченко.