Що буде модним у 2021 році

26.12.2020 14:15   -

Найновіші модні тенденції – це ті, які легко носити, але все одно виглядають так, ніби ви доклали достатньо зусиль. Вечері на свіжому повітрі, під час прогулянки у парку, на вихідні дні або на роботі, ми всі могли б використовувати одяг, який змушує нас відчувати легкість та комфорт, – розповідає glamour. 

Кеті Голмс  продовжує доводити, що її стиль є стриманою досконалістю протягом будь-якого сезону. Раніше цього літа вона придбала класичні комбіновані джинси й футболку.

Katie Holmes in New York City July 2020

А її останнє осіннє вбрання є мрією для тих, хто все ще не готовий назавжди відмовитися від спортивних штанів. 41-річна актриса була помічена в Нью-Йорку з хлопцем Еміліо Вітоло-молодшим, 33 роки, в одязі, що може бути найм’якішим на вигляд, але замість балахона вона поєднала їх із полірованим двобортним блейзером, класикою – біла футболка і кросівки.   

Зображення може містити одяг Одяг Взуття Взуття Пальто Людина Пальто та костюм

Хоча прогнозування модних тенденцій, може бути марним – воно завжди має певний вплив, – схоже наразі, дизайнери та роздрібні торговці частіше звертаються до соціальних медіа, молодіжної культури, ностальгії, вуличного стилю та знаменитостей, щоб отримати натхнення й відчути, що круто і що актуально.

Тракторні чоботи

Здається, кожен дизайнер і роздрібний продавець від Balenciaga до Zara вдається до тракторного взуття, яке мало величезний сплеск восени 2020 року і стане лише більш поширеним наступного року. Характеризується майже комічно закругленим носком і товстою, міцною підошвою, це серед сучасних модних тенденцій, які під довгою сукнею так і з надкороткою спідницею, так само як і в поєднанні з пухкими спортивними штанами або легінсами. Подумайте, що це одна з сучасних модних тенденцій, в яку варто інвестувати. 

pGettyp

Кольорові спортивні штани  

Мало предметів можуть замінити вашу улюблену пару штанів сірого кольору, але цього року – попит на спортивні штани у різних кольорах. Виною тому ідея, що наше прагнення до комфорту не похитнулося, але ми все ще хочемо купувати і носити предмети трохи веселіші. 

pGettyp

Шакети

Шакет, якщо хочете знати – це «сорочка-жакет». А ще більш зрозуміло – та сама сорочка бойфренда, але тепленька, бо пошита із вовни. Гібрид сорочки та піджака – серед сучасних модних тенденцій, які можна носити де завгодно та будь-коли. Важчі за фланелеву сорочку, але не такі об’ємні, як повне пальто, вони ідеальні, вони також чудово пасують до більшісті речей, які ви вже носите, від спортивних штанів до водолазок. 

pGettyp

Пухкі рукави

Серед сучасних модних тенденцій ця тенденція зроблена, щоб її помітили, і, можливо, вона була б трохи веселішою, коли ви фактично виходили на вулицю та жили життям, але вона також виглядає свіжою в продуктовому магазині, під час вечері на свіжому повітрі або дистанційно в Zoom. 

pGettyp

Комбінезони

Цього року цей універсальний одяг з’явився скрізь. Це легко, це круто і це знімає стрес від довгого підбору штанів та сорочки – адже комбінезон вирішує дві проблеми заразом. Додати гольф чи водолазку підспід комбінезону, щоб вдягтися по-сезону. 

pGettyp

Тигровий принт

Розгляньте оновлення минулорічного одягу з леопардовим принтом.

Як носити трендовий «леопард» і не виглядати вульгарно | Новий канал

 Цього року тигрові смужки з’являються на всьому: від затишних в’язаних светрів та шикарних пальто до простих блузок та суконь на будь-який випадок.

pGettyp

Та форма сумки, яку ми всі мали на початку 2000-х

Ви знаєте ту, яка схожа на півколо з коротким ремінцем. Ідеально підходить для перенесення лише того, що вам конче потрібно, її форму охрестили “багетом”. Вона відродилася – “Прада” нещодавно перевидала свою знакову нейлонову версію 2000 і 2005 років. Однак вам не обов’язково мати дорогі сумочки від дизайнера, адже кожен доступний роздрібний торговець має свою версію виготовлену з блискучої твердої шкіри. 

pGettyp

Відро-капелюхи або лопухи

Замініть бейсболку на лопухи, 2021 року – це одна з багатьох сучасних модних тенденцій, яку люблять деякі найстильніші жінки на планеті Земля, включаючи Ріганну та Беллу Гадід.

Image may contain Clothing Apparel Coat Human Person Overcoat Shoe and Footwear

Толстовки під блейзери

Візьміть «затишний» шматок карантину, вдягніть його під блейзер, і ви отримаєте гарантовано ідеальний, просто відшліфований вигляд. Незалежно від того, чи ви віддаєте перевагу блейзерам великих розмірів чи вузькім, вам не вдасться зіпсувати цю тенденцію.

pGettyp