Сережки для круглого обличчя: детальний огляд від VIPGOLD

26.12.2021 15:38   -
Автор:

Краса буває різною, і кожен із типів обличчя має свої унікальні особливості, які неодмінно потрібно враховувати під час вибору аксесуарів, щоб підкреслити переваги зовнішності, та компенсувати недоліки. Сьогодні поговоримо про особливості круглого типу обличчя та про те, які аксесуари підходять для нього найкраще.

Маєте непотрібні коштовності? Ви можете вигідно продати золото в Дніпрі на сайті VIPGOLD. Всі речі проходять ретельну оцінку професіоналом, аби клієнт зміг отримати зважену та об’єктивну оцінку вартості.

Особливості обличчя

Для дівчат з таким типом обличчя характерні м’які та плавні контури, при цьому відстань від центру обличчя до зовнішніх контурів буде приблизно однаковою. Найпоширеніша проблема цього типажу – надмірна округлість, через яку дівчина здається повнішою, тому при виборі зачіски, макіяжу та аксесуарів потрібно думати про те, як візуально звузити та витягнути контур обличчя. Всі ці інструменти повинні наблизити обличчя до овальної форми.

Хочете продати каблучку з діамантом та отримати за неї дійсно гідні гроші? Скористайтеся послугами елітного ломбарду VIPGOLD!

Обои девушка, украшения, модель, рука, макияж, кольцо, сережки, колье,  София Журавец картинки на рабочий стол, раздел стиль - скачать

Які прикраси обирати

Отже наше завдання – подовжувати обличчя по вертикалі та звужувати по горизонталі. Відмінним рішенням у такій ситуації будуть сережки витягнутої форми, довгі та вузькі композиції.

Ще один момент, який потрібно враховувати – це надмірна плавність круглого обличчя. Щоб компенсувати її, радимо вибирати аксесуари із жорсткими та гострими гранями. Але і в цьому випадку сережки все одно повинні бути витягнутими, довгими.

Це можуть бути моделі, виконані у вигляді смужки – наприклад вузький пензлик з тонких ланцюжків, сережки у вигляді трикутника та прямокутника, краплеподібні моделі та найрізноманітніші підвіски або ланцюжки.

Ми не радимо круглолицим дівчатам використовувати сережки-гвоздики та інші моделі, які приковують погляд до мочки вуха, особливо якщо форма такої сережки – коло. Подібні прикраси лише погіршать ситуацію і додадуть повноти.

Радимо відмовитись від таких моделей:

  • Округлі сережки Конго.
  • Широкі сережки.
  • Гвоздики та овальні моделі.

Дівчата з круглим типом обличчя часто мають дуже ніжну та романтичну зовнішність, а в слов’янській культурі саме такий тип обличчя завжди вважався еталоном краси, оскільки це була ознака здоров’я та достатку, тому точно не потрібно соромитися своїх обрисів, достатньо лише трохи збалансувати їх за допомогою доступних засобів.