Кирилівка на долоні: у курортному селищі з’явилися видовищні панорамні веб-камери (відео)

25.05.2021 11:43   -
Автор:

Новий сезон у курортному селищі можна побачити з висоти пташиного польоту завдяки онлайн-трансляціям із нових веб-камер, повідомляє azov.zp.ua.

Побачити усю Кирилівку онлайн, не перемикаючись з однієї камери на іншу, тепер стало можливим. Нещодавно завдяки місцевим підприємцям сфери туристичного бізнесу у курортному селищі з’явилися ще 2 веб-камери, які транслюють відео з висотних об’єктів Кирилівки. Одна з них надає панорамне відео центру селища та його кіс, а друга спрямована на найжвавіше перехрестя на повороті на Федотову косу.

При цьому камера, яка надає панорамний вид Кирилівки, є поворотною, а в алгоритмі її роботи при повороті на кожну локацію додатково закладена ще й функція приближення. Таким чином, можна роздивитися деякі об’єкти Кирилівки більш детально. Завдяки цій камері ми можемо побачити центр селища, вид на аквапарк “Острів скарбів”, дельфінарій “Оскар”, Федотову косу, Степок і навіть на вітроелектростанцію, що розташована у Приморському Посаді.    

Подивитися трансляцію з камери можна за посиланням:

https://azov.ua/kirillovka/webcam/

Побачити рух транспорту та завантаженість дороги на в’їзді до центру Кирилівки та Федотової коси можна з камери за посиланням:

https://azov.ua/kirillovka/webcam-transit/

Монтаж цих камер став можливим завдяки спільній роботі керівництва бази відпочинку «Азов-Люкс» та редакції відомого курортного інтернет-проєкту Кирилівка.Укр.

«Ми зробили велику роботу і нарешті продемонстрували усім всю велич та простори нашої рідної курортної Кирилівки. Тепер ми не на словах довели, що Кирилівка – найпривабливіший курорт українського Приазов’я. Я дуже вдячний усім, хто брав участь та допомагав нам у реалізації цієї ідеї», – коментує встановлення камери Андрій Ганюков, керівник бази відпочинку «Азов-Люкс».

Подяку за розвиток курорту та внесок у його популяризацію реалізатори проєкту отримали і від Кирилівської селищної ради.

За останні роки у Кирилівці з’явилося чимало веб-камер, які наживо передають усім користувачам мережі Інтернет усі красоти цього курортного селища. За словами керівництва редакції інтернет-проєкту Кирилівка.Укр, на цьому діджиталізація курорту не завершується. Є ще багато красивих та видовищних локацій, які будуть цікаві усім.