Як у Дніпрі працює табір «Золотий вік» в умовах карантину

27.10.2021 09:30   -
Автор:

Через те, що у Дніпрі ввели червоний рівень епідемічної небезпеки, муніципальний табір «Золотий вік» тимчасово не приймає відпочивальників. Про це під час пресконференції 27 жовтня повідомив в. о. директора КП «Оздоровлення та відпочинок» ДМР Денис Чепур.

При цьому у таборі формують лист очікування: щойно епідеміологічна ситуація у місті покращиться, люди з нього першочергово зможуть відпочити у «Золотому віці».

«Увесь персонал табору вакцинований. Ми могли б продовжити працювати за умови, якщо відпочивальники також мають сертифікат вакцинації або негативний тест на COVID-19. Але ми розуміємо, що наші відпочивальники – це люди із групи ризику, тож ми вирішили взяти паузу. Цей час ми використаємо, аби покращити роботу табору», – зазначив Денис Чепур.

Як відомо, кожен пенсіонер, який мешкає у Дніпрі, раз на рік може безкоштовно відпочити у муніципальному таборі «Золотий вік»: проїзд, харчування, проживання, дозвілля входять у путівку. Зміна триває 5 днів.

«Відпочинок включає декілька блоків. Інформаційний: лекції з історії та медицини, лекції про те, як, наприклад, оформити субсидію. Розважальний: різноманітні гуртки та майстер-класи. Спортивний: наші відпочивальники відвідують йогу, займаються дихальною гімнастикою та скандинавською ходьбою, гуляють у лісі. Також у таборі є перукарня, манікюрний та масажний кабінети. Усі послуги, ще раз підкреслюю, безкоштовні», – розповів Денис Чепур.

Більш детальну інформацію про табір «Золотий вік» можна отримати за телефоном гарячої лінії комунального підприємства: 067 550 06 70 або на офіційному сайті ztv.dp.ua.