Жінка з психічними розладами ледь не втопила свого сина у річці

18.04.2024 12:08   -

У Вінниці 9-річного хлопчика ледь не втопила його рідна мати. Хлопчика встигли врятувати очевидці, повідомляє «Дніпро Оперативний» з посиланням на власні джерела в правоохоронних органах. 

Вдень 15 квітня 41-річна жителька Вінниці гуляла зі своїм 9-річним сином на набережній «Рошен». У якийсь момент жінка штовхнула хлопчика, внаслідок чого він впав у річку. Після цього вона зайшла в водойму, схопила дитину за плечі та занурила під воду. 

Хлопчик міг загинути, якби не перехожі, які кинулися його рятувати. Дитину витягли з води. На щастя, хлопчик не встиг серйозно постраждати, а лише отримав переохолодження. Його доставили до лікарні.

Матір хлопчика затримали. Як з’ясувалося, жінка перебуває на обліку у лікаря-психіатра з діагнозом «параноїдальна шизофренія».

Жінці вручили підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 15 (замах на кримінальне правопорушення), п. 2 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство малолітньої дитини) КК України. Підозрювану помістять до закладу з надання психіатричної допомоги в умовах, що виключають її небезпечну поведінку.

За матеріалами Дніпро Оперативний.