Зеленський догрався: пенсіонер погрожував підірвати квартиру батьків президента

16.02.2021 12:46   -

Прості українці втомилися чекати обіцяного президентом Зеленським “кінця епохи бідності” і в пориві своєї злості почали погрожувати навіть його батькам, що проживають у Кривому Розі.

15 лютого, близько 21:15, на «102» зателефонував пенсіонер з Кривого Рогу. Чоловік погрожував підірвати квартиру батьків Президента Зеленського, – повідомляє “Інформатор” із посиланням на власні джерела.

Повідомляється, що 58-річний чоловік по телефону повідомив поліції, що планує підірвати квартиру батьків президента, оскільки він не задоволений своєю пенсією, яка становить 2 000 гривень. Патрульні виявили того, хто телефонував в його власному будинку – чоловік знаходився у стані алкогольного сп’яніння. На місці «мінер» змінив свідчення і повідомив, що нічого не мінував і не планує, просто хоче особисто поспілкуватися із Зеленським.

За навмисне неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян чоловікові може загрожувати від 1 до 6 років позбавлення волі (ч. 1 ст. 259 Кримінального кодексу України).

Цікаво, чи буде Зеленський і підконтрольні йому правоохоронці переслідувати пенсіонера-терориста так само завзято, як і його політичних опонентів і волонтерів?